Är du den vi söker?

Om oss
Peritum Group hjälper organisationer att förverkliga strategier genom människor. Allt vi gör genomsyras av att realisera affärsnytta och effekt – genom att skapa engagemang, utveckla organisatoriska förmågor och stärka beteenden.
Vår passion är att utveckla människors kunskap och förflytta tankesätt för att göra skillnad. Det gör vi genom tydlig kommunikation och ändamålsenlig kunskapsöverföring som ger förutsättningar att gå i rätt riktning. Genom att kombinera olika kompetenser, framstående metoder och den senaste tekniken bygger vi kommunikations- och kunskapsmaterial som ger effekt och affärsnytta.
Vi tror på mångfald – vårt team består av olika personligheter och kompetenser som ger oss perspektiv och kraft att skapa innovativa lösningar som ger effekt över tid. – Vi vill göra det svåra enkelt!

Om tjänsten
Som manusförfattare / copywriter hos oss kommer du skapa kreativt utformade texter som ger effekt. Du kommer att skriva allt från berättande, informativa till säljande texter både till interna och externa projekt.

Vem vi söker
Du är en passionerad doer som trivs att arbeta i ett högpresterande team. Du drivs av att skriva texter som gör skillnad på riktigt.
Du har lätt för att sätta dig in i olika ämnen och besitter förmågan att kunna göra det svåra pedagogiskt och enkelt att förstå.

För att lyckas tror vi att du har:

  • Minst tre års erfarenhet som manusförfattare, webb-skribent eller liknande
  • Eftergymnasial utbildning inom mediekommunikation, journalistprogram eller liknande
  • Förmåga att anpassa din skrivstil efter målgrupp och har lätt att tänka visuellt
  • Erfarenhet från att arbeta med film, dramaturgi och storytelling
  • Erfarenhet av att självständigt kunna planera och leda workshops med kunder
  • Erfarenhet av att aktivt delta i idéutveckling och konceptarbete
  • Erfarenhet av att skriva SEO-anpassade texter
  • En bred IT-erfarenhet och är intresserad av ny teknik

Vad vi erbjuder
Du kommer att arbeta på en stimulerande arbetsplats i en engagemangsdriven miljö med högt i tak. Vi är ett växande företag med en entreprenöriell kultur där varje individ är viktig. Du blir en del av ett team med starka individer som alla har stort fokus på personlig utveckling.

Frågor & ansökan
Har du frågor om tjänsten, kontakta Erik Öhrling, erik.ohrling@peritum.se, 070 747 39 20.
Skicka ansökan tillsammans med portfolio till ansokan@peritum.se.
Ansök senast den 4 augusti.