I våra privata liv har vi vant oss vid att information är något som finns tillgängligt oavsett när vi behöver den – vi söker på internet och får snabba svar och instruktioner oavsett vad vi söker.

Hur kan det då komma sig att vi i arbetslivet fortsätter att hantera kunskapsöverföring på samma sätt som på 1950-talet – med kurser och utbildningar som deltagaren måste memorera för att kunna använda kunskaperna.

Resultatet är att det är lättare att hitta information om Winston Churchills frukostvanor än att hitta information om hur man konterar en faktura på jobbet!

Kom och lyssna när vi förklarar vad Performance Support är och hur man kan minska på tidskrävande utbildningar och ersätta dem med ett smart användarstöd som ger svar precis ”in the moment of need”

Patrik Hammar, Business Development från Peritum kommer i detta webinar att diskutera och visa på fördelarna med att implementera Performance Support i din organisation.

Detta webinarie vänder sig till dig som arbetar i projekt och med verksamhetsledning, vill förbättra säljkapaciteten på din avdelning eller känner en frustration och svårighet att få ut ditt budskap i organisationen.

Agenda

  • Performance Support – Vad är det?
  • Vad är nyttan och vad kan man tjäna på det?
  • Vad krävs för att införa Performance Support?

 

När: 15 November, 13:00-14:00
Talare: Patrik Hammar, Business Development på Peritum och Erik Öhrling, VD på Peritum
Språk: Svenska
Antal platser: Begränsat antal, först till kvarn gäller

Anmäl dig till webinariet här!