Vi söker en skribent till vårt Knowledge & Communication team. Tjänsten är en sex månaders projektanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Om oss

Peritum Group hjälper organisationer att förverkliga strategier och realisera affärsnytta. Vi skapar engagemang, utvecklar förmågor och stärker beteenden.

Kunskapsöverföring och tydlig kommunikation är centrala delar i vårt arbetssätt. Genom att kombinera olika kompetenser, metoder och den senaste tekniken bygger vi kommunikations- och kunskapslösningar som förflytta tankesätt som gör skillnad. Bland våra kunder finns E.ON, Energiföretagen, Vattenfall, Livsmedelsverket, Länsförsäkringar och ett stort antal svenska regioner.

Vi tror på mångfald. Vårt team består av olika personligheter och kompetenser som ger oss perspektiv och kraft att skapa innovativa lösningar.

Om tjänsten

Som skribent hos oss skriver du alla typer av texter – berättande, informativa eller säljande. Till att börja med kommer en stor del av arbetet att handla om att skriva instruktioner som hjälper våra kunder att skapa förståelse och tydlighet kring sina arbetssätt.

Vem vi söker

Du är kreativ, stilsäker och kan omvandla tunga fakta till lättbegripliga texter. Du trivs med att arbeta i ett högpresterande team och är van att arbeta självständigt och systematiskt.

För att lyckas tror vi att du har

  • Minst två års akademisk utbildning, eller motsvarande erfarenhet
  • Några års professionell skriverfarenhet av fackpressartiklar, årsredovisningar eller liknande
  • Förmåga att anpassa dina texter efter målgrupp och sammanhang.

Låter det här som en tjänst för dig?

Ansök med CV och arbetsprover redan i dag till ansokan@peritum.se. Senaste ansökningsdag: 2020-03-22 Ansökningar behandlas löpande.