Loading...
Start2018-11-21T10:26:27+00:00

Peritum är ett konsultföretag som genom ärlighet och engagemang hjälper organisationer att förändras. För oss är inte en förändring verklig förrän resultatet blir tydligt i organisationen. En konsultrapport om hur en förändring ska genomföras är aldrig vår slutleverans – det är snarare där det riktiga arbetet börjar. Vi engagerar oss och ger inte upp förrän vi gjort allt, och lite till.

Våra kunder säger att vi är experter på Performance Support, och vi håller med. Vi har flera andra kompetensområden som vi också är experter på. Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig – vi arbetar i hela Norden.

MER OM OSS

Våra tjänster

Vi strävar alltid mot målet att öka verkningsgraden hos våra kunder och att leda dem igenom förändringar. Att driva igenom en förändring och uppnå varaktiga resultat kräver att vi jobbar utifrån flera perspektiv.

Change Realization
Allt vi levererar präglas av vår erfarenhet och expertis inom praktisk förändringsledning. Vi har metoder och verktyg för att stödja våra kunder genom hela förändringsprocessen, från att skapa medvetenhet och vilja till att hålla i förändringen över tid.

Performance Support
Att göra kunskap tillgänglig för medarbetare exakt när den behövs kallas för Performance Support. Vi är experter på att skapa detta hos våra kunder. Mycket tid läggs idag på att söka efter information på nätet – även i arbetslivet – och det är denna tid vi vill minska. Genom att göra det ökar vi människans prestation i sitt arbete vilket gynnar hela organisationen.

Core Training
Utbildning är en viktig del för att åstakomma förändring. Vi identifierar det som är absolut viktigast att kunna och skapar utbildningar utifrån det. Målet är att få en övergripande bild som skapar förutsättningar för fortsatt lärande. Det är nämligen ofta det enkla som kan vara lösningen, och det som skapar den största effekten.

Expertise
Alla uppdrag är olika. Det gör att det är viktigt att ha med rätt kompetens och rätt erfarenhet in i projekten för att uppdraget ska bli framgångsrikt. Med vårt team av erfarna konsulter kan vi möta alla krav på kompetens som våra kunder har behov av. Vår expertis är att realisera förändring och våra konsulter är inriktade på projektledning, kommunikation, utbildning, IT och förändringsledning.

VI BERÄTTAR MER

Några av våra uppdrag

Förbereda medarbetare vid SAP Go-Live hos ORKLA

Utmaning: Chips Group inom Orkla skulle implementera SAP inom ett flertal bolag. Efter utmaningar vid tidigare implementeringar behövde kraft läggas för att förbereda organisationen inför förändringen.
Lösning: Det skapades steg-för-steg instruktioner och rollbaserade träningspaket som ger arbetsuppgifterna ett sammanhang.
Resultat: Vid go-live var slutanvändarna redo att hantera det dagliga arbetet i det nya affärssystemet och implementeringen skedde utan problem.

Wasa Kredit ökar kompetensen kring processer genom tt performance suite

Utmaning: Wasa Kredit upplevde svårigheter kring att bl.a. arbeta över avdelningsgränserna, att implementera förändringar och förlitade sig för mycket på kompetensen hos några få anställda.
Lösning: tt performance suite används nu för all användardokumentation och visualisering av arbetsprocesser.
Resultat: Effektiviteten av deras arbetsprocesser har ökat stort, vilket gjort att kunderna får snabbare och bättre hjälp.

Handledarutbildning vid införande av nya säkerhetsrutiner hos Energiföretagen Sverige

Utmaning: Energiföretagen Sverige upprättade nya krav på att endast godkända handledare skulle få utbilda i säkerhetsanvisningen.

Lösning: Tillsammans så utformade Peritum och Energiföretagen Sverige ett utbildningskoncept för handledare.

Resultat: Under det första året utbildades ett 50-tal handledare, som i sin tur utbildade över 1000 personer i säkerhetsanvisningen ESA Vattenvägar – Kraftverk.

FLER UPPDRAG

Några av våra uppdragsgivare

FLER UPPDRAGSGIVARE

Hör av dig!

MALMÖ

Peritum AB
Axel Danielssons väg 267
SE-215 82 Malmö
Sweden
Org.nummer: 556679-2114
VAT: SE556679211401
+46 40 43 46 00
info@nullperitum.se

GÖTEBORG

Peritum AB
Stora Åvägen 21
SE-436 34 Askim
Sweden
Org.nummer: 556679-2114
VAT: SE556679211401
+46 40 43 46 00
info@nullperitum.se

STOCKHOLM

Peritum AB
Kommendörsgatan 33A
SE-114 58 Stockholm
Sweden
Org.nummer: 556679-2114
VAT: SE556679211401
+46 40 43 46 00
info@nullperitum.se
Genom våra partners täcker vi hela Norden.
TILL KONTAKT